Epsilon

Epsilon

Epsilon är ett av Skandinaviens ledande konsulthus inom teknik- och systemutveckling med 21 kontor över hela Sverige. Vår vision är att vara Framtidens konsult. Epsilon är en väl etablerad leverantör för flertalet ledande Skandinaviska företag. Vi är stolta över att, för fjärde året i rad, blivit utnämnda till en av Sveriges bästa arbetsgivare. Epsilon arbetar med både spets och bredd och finns inom flera olika branscher, t ex energi, fordon, telekom, läkemedel och medicinteknik. Vi har ett heltäckande erbjudande inom allt ifrån mekanik, inbyggda system och IT till teknisk dokumentation, projektledning och automation. Våra medarbetare består av både fast anställda och etablerade nätverk av oberoende partners och specialister. Våra konsultprofiler kännetecknas av mångfald där vi tar tillvara både unga talanger och gedigen erfarenhet. Resultatet blir en mix av drivna nytänkande och branscherfarna medarbetare som med sitt engagemang koncentrerar sig på att göra livet lättare för våra kunder.

Länk till hemsida: www.epsilon.nu

Inom vilka yrkesområden vill ni träffa kandidater på Career Days?
Data/IT
Teknik/Ingenjörsyrken
El/Elektronik/Teleteknik
Teknik/Ingenjörsyrken
Maskin/Maskinteknik

Bransch: Konsultföretag inom teknik- och systemutveckling. Verkar inom branscher såsom energi, fordon,livsmedel, medicinteknik, industri, telekom mm.

Antal anställda i Sverige/världen: 1300 anställda och 8000 oberoende partners och specialister i våra olika nätverk

Verksamhetsorter: Kontor på 21 orter (från Malmö i söder till Luleå i norr)

Antal rekryteringar under kommande 12 månader: 400-500 tjänster

Huvudarrangör:

CareerBuilder.se är en av Sveriges största sajter för onlinerekrytering och ägs av CareerBuilder.com som är USA:s största sajt och världens största aktör inom onlinerekrytering.

Medarrangörer:

Mediapartners: