Prevas AB

Prevas

Prevas är idag ledande i Norden inom inbyggda system och industriell IT. Vi är huvudleverantör och innovativ utvecklingspartner till de ledande företagen inom branscher som life science, telekom, fordon, försvar, energi samt verkstadsindustri. Grundstommen i Prevas är utveckling av intelligens i produkter och industrisystem till världsledande företag. Svensk industri står inför stora utmaningar. Hårdare konkurrens gör att företagen måste öka takten i produktutvecklingen och se sig om efter nya och smartare lösningar. Det är här som vi på Prevas kommer in. Kännetecknande för Prevas lösningar är innovation, kvalitetssäkring och leveranssäkerhet.

Inbyggda system – Vi är ett ledande specialistföretag inom mjukvara, elektronik och mekatronik för inbyggda system. Vårt jobb är att bidra med lösningar som skapar tillväxt – för våra kunder och svensk industri. Att öka driftsäkerheten i växellådor för bilindustrin är ett exempel på vad vi har åstadkommit.

Industriell IT – Vi är ledande inom Manufacturing Execution Systems (MES), Enterprise Manufacturing Intelligence (EMI) och Automation. Vårt jobb är att öka effektiviteten i våra kunders produktionsprocess. Att dramatiskt sänka energiförbrukningen åt svensk stålindustri är ett exempel på vad vi har åstadkommit.

Vi är mer än 500 medarbetare som brinner för att finna effektiva lösningar för våra kunder. Kan vi bidra till att öka deras konkurrenskraft har vi nått vårt mål – att skapa hållbar tillväxt. Det tjänar vi alla på. Vi kallar det för Innovation for Growth.

Länk till hemsida: www.prevas.se

Varför väljer ni att vara med på Career Days Ericsson Globe 2011?
Vi ser Career Days som ett bra forum för oss att komma i kontakt med potentiella nya medarbetare.

Inom vilka yrkesområden vill ni träffa kandidater på Career Days?
Data/IT
Teknik/Ingenjörsyrken, El/Elektronik/Teleteknik
Teknik/Ingenjörsyrken, Maskin/Maskinteknik
Övriga tekniker och ingenjörer

Antal anställda i Sverige / världen: Ca 500

Verksamhetsorter:
Sverige – Borlänge, Gävle, Göteborg, Helsingborg, Karlstad, Linköping, Lund, Malmö, Stockholm, Uppsala, Västerås
Danmark – Köpenhamn, Århus
Norge – Oslo, Kongsberg
Förenade Arab Emiraten – Dubai
Indien – Bangalore

Antal rekryteringar under kommande 12 månader: Ca 50

Kontaktperson: Ulrika Sandström

Huvudarrangör:

CareerBuilder.se är en av Sveriges största sajter för onlinerekrytering och ägs av CareerBuilder.com som är USA:s största sajt och världens största aktör inom onlinerekrytering.

Medarrangörer:

Mediapartners: