Arrangörer
CareerBuilder.se

Career Days har tidigare anordnats varje år mellan 2010-2014 av CareerBuilder, som är en av Sveriges och världens största aktörer inom segmentet internetbaserad rekrytering. På vår svenska jobbsajt, www.careerbuilder.se, publicerar vi över 14 000 lediga jobb varje månad och vi skickar i genomsnitt över 75 000 ansökningar per månad till våra kunder. CareerBuilder.se besöks varje vecka av mellan 180-220 000 unika besökare och har sedan 2004 varit en av Sveriges ledande kanaler för arbetsgivare att hitta relevanta kandidater.

CareerBuilder erbjuder smarta lösningar för attraktion av både aktiva och passiva kandidater genom bland annat platsannonsering, rekryteringsverktyg samt exponerings- och employer branding-lösningar och bakgrundskontroll av kandidater.

Som annonsör på CareerBuilder.se når man även ut i CareerBuilders partnernätverk, som bland annat inkluderar exklusiva kanaler som Civilekonomerna.se och KTH Alumninätverk.

Vårt mål är att göra det så enkelt och effektivt som möjligt att hitta sitt drömjobb för alla talangfulla jobbsökare och att nå ut till Sveriges bolag och hjälpa dem att attrahera och behålla sin absolut viktigaste resurs: sin personal.

CareerBuilder.se är ett dotterbolag till CareerBuilder.com, som är den ledande aktören inom onlinerekrytering i USA. CareerBuilder finns representerande i över 60 länder och har ca 2 500 anställda.

Visste du att:

  • CareerBuilder.se ägs av CareerBuilder.com som i sin tur ägs av de tre största mediakoncernerna i USA (Gannett, Tribune och McClatchy).
  • Vi är  ca 2500 anställda i hela världen
  • CareerBuilder totalt har ca 40 miljoner unika besökare/månad worldwide

CareerBuilder erbjuder lediga jobb i Stockholm, Göteborg och Malmö där Career Days tidigare gått av stapeln, men även lediga jobb i hela Sverige, Norden och världen.